Vi driftar Er IT-lösning

Vi är kommunikationsspecialister som erbjuder skräddarsydda IT-lösningar till företag och myndigheter.

Brandvägg som tjänstit Konsult


Wi-Fi som tjänst

Alla våra kunder är olika och har olika behov, därför är vår wifi tjänst framtagen för att vara flexibel och skalbar i sin grund. Detta gör att vi har möjlighet att erbjuda er tjänster utifrån era unika behov. Vi levererar allt från managerad WiFi access till totallösningar inom nätverk och säkerhet. Baserat på era önskemål om funktion samt önskad säkerhetsnivå kommer vi gemensamt fram till den lösning som passar just er och er verksamhet. Alla våra tjänster utgår från tre tjänstepaket med olika tillvalsmöjligheter.
Allied Consultants managerade nätverkstjänst bygger i grunden på trådlös teknologi men vi tillhandahåller självklart även trådbaserade lösningar om så önskas.

Our services

Våra Wi-Fi tjänster

Här följer exempel på våra standardpaket. Dessa skräddarsys och anpassas alltid efter kundes unika förutsättningar och behov.

WiFi grund

WiFi grund riktar sig främst till kunder som ej har behov av brandväggar eller avancerade säkerhetsfunktioner men som fortfarande ställer höga krav på den trådlösa miljön. Tjänsten levereras med en av marknadens mest avancerade accesspunkter.

WiFi säker

WiFi säker riktar sig till de kunder som har behov av ett kraftfullare perimeterskydd. Utöver WiFi grund innehåller detta tjänstepaket även en avancerad brandvägg som bland annat kan användas för att sammankoppla olika lokationer med point-2-multipoint VPN och därmed ersätta många dyra MPLS VPN. För de kunder som kräver hög tillgänglighet kan vi även som tilläggstjänst erbjuda 3G/4G backup samt lastdelning mellan länkar.

WiFi total

WiFi total innefattar det som krävs för en säker och stabil nätverkslösning. Utöver WiFi säker ger detta tjänstepaket även tillgång till IPS / AMP / BYOD funktionalitet. Denna tjänst innefattar tillgång till virus blockering i realtid för över 500 miljoner kända virus och ytterligare 1,5 miljoner virus uppdateringar varje dag.

Detta ingår i våra Wi-fi tjänster

● Hårdvara som krävs för tjänsten
● Kontinuerligt uppgradering av mjukvara
● Radioplanering samt optimering av nätverket
● Övervakning/monitorering
● Utbyte av trasig utrustning
● Tillgång till spetskompetens inom nätverk och säkerhet
● Statistik och rapporter
● Utbyte av gammal hårdvara
● Splash page för gäster/kunder
● Reduktion av månadskostnad (Ni kanske redan har investerat pengar i dyr utrustning? Här kan vi genom ett unikt inbytesprogram erbjuda våra kunder reduktion av månadskostnad vid köp av våra tjänster).

Our services

08-40 90 40 51

sales@acsnetwork.se